Diberhentikan Kerja Sewaktu PKP, Pasangan Ini Bangkit Berbisnes Sehingga Jana RM1.4 Juta Dalam Masa 4 Bulan » FahdiGhazali.com

Diberhentikan Kerja Sewaktu PKP, Pasangan Ini Bangkit Berbisnes Sehingga Jana RM1.4 Juta Dalam Masa 4 Bulan

Diberhentikan Kerja Sewaktu PKP, Pasangan Ini Bangkit Berbisnes Sehingga Jana RM1.4 Juta Dalam Masa 4 Bulan

“Sebelum ni saya buat bisnes secara part time je, lepas saya diberhentikan kerja waktu PKP haritu, Alhamdulillah, saya dapat Fokus bisnes secara Full Time!”

Alhamdulillah, rezeki tak lambat, tak cepat, rezeki tak salah alamat.

Dikala rezeki yang sedia ada terpaksa ditinggalkan, Allah tambah baik rezeki dengan fokus kepada bisnes yang sedang dijalankan.

Inilah kisah Tuan Sofie, Founder Annisaa Group. Walaupun sebelum diberhentikan kerja dah ada small team, tapi tak menjadikan beliau patah semangat nak membina lebih besar team beliau.

Dulu pendapatan bekerja RM5K sahaja, berkat daripada PKP dan bisnes, sales semakin meningkat walaupun PKP.

“Fokus kami memang nak bantu suri rumah dan ibu bekerja untuk jadikan mereka seorang peniaga yang boleh bagi manfaat kepada keluarga mereka..”

Permulaan Tuan Sofie join Elite Circle FunnelEvo hanya nak membina syarikat. Tapi alhamdulillah, disamping belajar mengenai pengurusan syarikat, beliau dapat belajar juga untuk perhebatkan marketing dan ejen beliau.

Alhamdulillah, dari first PKP sehingga sekarang, team Annisaa semakin meningkat sehingga cecah 1200 orang.

Alhamdulillah juga, 4 bulan bersama Elite Circle FunnelEvo, sales mencecah RM1.4 Juta.

Semoga kisah Tuan Sofie ini menjadi inspirasi untuk anda terus berjuang dalam perniagaan dan hidup anda.

Jika anda nak dapatkan lebih banyak tips bisnes, motivasi dan inspirasi usahawan. Join Telegram Channel Fahdi Ghazali sekarang! Ada banyak perkongsian teantang mudahnya menjemput rezeki dan tips bisnes untuk usahawan.

Suite 65-1, 2 & M, Jalan PJU 5/21, Encorp Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor.

T: +603 6151 5221
E: [email protected]

Siapa Fahdi Ghazali?

Fahdi Ghazali merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo, Mentorhack, SaleSkip, Wira Capitals, Evotizer & EvoBina. Beliau komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui Digital Marketing. Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, beliau dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Scroll to Top