Flow Untuk Bina Pelanggan Setia & Tingkatkan Sales 3x-5x Ganda Setiap Bulan

Screen Shot 2016-03-17 at 4.41.11 AM

Beberapa kawan saya yang menceburi bidang perniagaan mengeluh… Mereka mengeluh kerana sudah tidak tahan lagi dengan kos marketing yang meningkat dan ketidak boleh pasaran produk mereka disebabkan persaingan.

Saya ingat, bukan mereka sahaja yang mengalami masalah ini.

Saya amat yakin majoriti orang mengalami masalah ini. Bayangkan jika keadaan ini berterusan, silap hari bulan kita boleh bungkus dan kembali ke dalam ‘gua’ macam dulu-dulu.

Harapnya tidak….

Jadi, saya rasa saya perlu kongsi dengan anda cara sebenar untuk keep on survive dalam perniagan. Salah satu cara adalah dengan membina ‘tribe’ atau pengikut setia.

Contohnya macam ‘apple boy’ vs ‘android guy’.

Masing-masing ada pendapat masing-masing. Terutama apple boy, mereka sedikit hardcore. Bulan 3 ini, akan diumumkan iphone 7. Saya amat-amat pasti, si apple boy akan let go handphone iphone 6s plus dan beli iphone 7 yang terbaru.

Ok, mcm mana cara nak wujudkan pengikut setia ini? Jom lihat video dibawah.

Saya harap perkongsian ini bermanafaat. Jangan lupa tinggalkan komen nanti ya!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Fahdi Ghazali

Fahdi Ghazali

Fahdi Ghazali atau nama penuh Mohd Fahdi Bin Mohd Ghazali, merupakan chairman kepada SIFOO International Sdn Bhd dan FunnelEvo. Beliau mula aktif dalam pemasaran menggunakan internet sejak tahun 2008 sehinggalah sekarang. Bermula hanya dari rumah sahaja, pada tahun 2013, beliau mula menubuhkan syarikat sendiri yang 100% memfokuskan memasar produk dan servis di online.

All Posts »

Ada komen? Jom tulis dibawah!